NEWS

Akademia KULT 2013 - Çmimi Special

21/12/2013 \\ DigitAlb

akademia-kult-cmimi-special-2013-2
akademia-kult-cmimi-special-2013

Enciklopedia Shqipëria në artin botëror fiton Çmimin Special KULT 2013.

US Ambassador Arvizu presented with “Albanians In World Art”

15/01/2013 \\ Photo Archive

arvizu1
arvizu2

Shqipëria dhe shqiptarët në veprat e artistëve të huaj

10/12/2012 \\ Prof. Dr. Aleksandër Meksi

“Shqiptarët në artin botëror” e Prof. Dr. Ferid Hudhrit sjell veprat e 1250 artistëve të huaj për Shqipërinë në një botim me rastin e 100 vjetorit të Pavarësisë...

Vitrina e Librit

09/12/2012 \\ Top Channel Albania

Shqiptarët në artin botëror. Ferid Hudhri sjell enciklopedinë, për të cilën ka punuar 40 vjet.

LINKS

NEWS ARTICLES

Një enciklopedi me dyzetë vjet punë dhe atdhedashuri

17/12/2012 \\ Agron Sejamini

Copyright © 2019, Ferid Hudhri - All Rights Reserved